Gündem

Sedat Peker’in gösterdiği 

Nevzat Kalenderoğlu

Mafya lideri Sedat Peker, bütün toplumun malumu olduğu üzere yurtdışına kaçışının üzerinden bir buçuk yılı aşkın süre geçtikten sonra yarı şantaj yarı iddia barındıran video kayıtlarını sosyal medya üzerinden yayınlamaya başladı.

Peker, Türkiye’yi terk ettikten iki ay sonra yayınladığı ilk görüntülerde ‘kaçmadığını, hakkında bir operasyon yürütülmediğini; bir arama kararı ve bu karara konu bir suçu olmadığını, ticaret için Balkanlar’da bulunduğunu ve hatta üniversite mezuniyetini tamamlayıp diploma alacağını’ anlatmıştı. İlk mesajında sadece ‘görünürde polis özünde hain’ addettiği kimi emniyet mensuplarına üstü kapalı olarak değinmişti.

Yaklaşık bir yıl sonra, bugün hemen herkesin vakıf olduğu videolarda ise artık sadece eski Bakan Berat Albayrak ve bazı emniyet mensuplarına değil; eski Emniyet Genel Müdürü, Adalet ve İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, onun AKP’li vekil oğlu Zülfü Tolga Ağar, Berat Albayrak’ın ağabeyi, medya yöneticisi Serhat Albayrak ve onun ‘Pelikan’ olarak bilinen ekibi ve hatta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da savaş açtı.

Yazının tamamına erişmek için abone olmalısınız. Tıkla, abone ol

Comments are closed.

0 %